Product categories

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το melachrinidis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων της εταρείας “ΑΦΟΙ Ν.ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗ ΕΕ” (“Υποδήματα Μελαχροινίδης”) με εδρα: Γέρακας Αττικής, Κλεισθένους 8, περιοχή Σταυρός , ΑΦΜ: 093408960 / Δ.Ο.Υ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ,ΑΡ.ΓΕΜΗ 69604603000

Μέλημα μας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση «melachrinidis.gr» προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

α) ΟΡΟΙ                                                                           

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα melachrinidis.gr και θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί ανεπιφύλακτα  τους όρους χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος . To ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους κάτωθι όρους οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη προειδοποιήση. Κάθε τυχόν αλλαγή ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή της στη σελίδα αυτή. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση. Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οποιοδήποτε τυπογραφικό λάθος ή παράλειψη ή τεχνολογική αστοχία, θα διορθώνετε από την εταιρεία χωρίς καμία άλλη υποχρέωση εκ μέρους της.

β) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «melachrinidis.gr» χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα “melachrinidis.gr”  τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της σελίδας και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

To «melachrinidis.gr» μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για να σας ενημερώνει για τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών μόνον εφόσον έχετε επιλέξει την υπηρεσία του newsletter. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση «info@melachrinidis.gr».

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.melachrinidis.gr» έχει βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (user name) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του «melachrinidis.gr». Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Όπως προσέχετε τις συναλλαγές σας με τις πιστωτικές σας κάρτες και δεν αναφέρετε σε κανέναν το PIN σας, έτσι και με τους συγκεκριμένους κωδικούς πρέπει να τους φυλάσσετε με προσοχή και να μην τους δίνετε ποτέ σε τρίτους , ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τα στοιχεία αυτά να περιέλθουν σε τρίτους, ξένους προς εσάς.

Συμβουλή: Κατά την δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) δημιουργείστε κωδικό ασφαλείας χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Για λόγους ασφαλείας οφείλετε να αλλάζετε το password σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, κ.ά.).

γ) ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η εταιρεία «Υποδηματα Μελαχροινίδης» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν θα είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, ενώ θα ακολουθήσει και επόμενο e-mail , με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση. Η αλλαγή των τιμών δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή του προϊόντος. Κατόπιν αποστολής του δέματος η ευθύνη ανήκει και επιβαρύνει τον αγοραστή.

Όλα τα προιόντα που αναρτούνται στο melachrinidis.gr ειναι τα επίσημα επικυρωμένα για την αυθεντικότητα τους από την εκάστοτε εταιρεία και είναι αντιπροσωπευτικά της εικόνας που δηλώνεται στα στοιχεία του κάθε κωδικού. Ο τόνος των χρωμάτων μπορει να διαφερει λόγω διαφοράς στο φωτισμο κατα τη διαρκεια της φωτογραφισης.

Τα προϊόντα που φέρουν την ενδειξη “Διαθεσιμα κατοπιν παραγγελίας” ΔΕΝ αλλάσονται ΟΥΤΕ ανταλλασονται.Ο παραπάνω όρος ειναι αμετάκλιτος υπό από οποιαδήποτε προϋπόθεση. Απο τη στιγμή της παραγγελίας ή της ενδειξης ενδιαφεροντος από τον καταναλωτη, το εκπροσωπος του καταστήματος “Υποδήματα Μελαχροινιδης” ερχεται σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο πελάτη ώστε να συνεννοηθούν για το χρονο παραδοσης και τυχόν επιπλέον κοστη.Ο χρονος παραδοσης διαφέρει ανάλογως προμηθευτή, προϊόντος και χρονική περίοδο (εορτές, αργίας κλπ). Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα ξεπερνά τις 20 εργασιμες ημέρες.

Η εταιρεία “Υποδήματα Μελαχροινιδης” δηλώνει υπεύθυνα ότι πριν από κάθε αποστολή το αυτο το ίδιο προιον που προκειται να αποσταλλεί, ελεγχεται διεξοδικά στο κάθε πόδι ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραια κατασταση του προιοντος πριν την αποστολη από τυχόν χτύπημα του κατα την αποστολή και πριν τη χρηση του από τον αγοραστή.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το «melachrinidis.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του και σε καμίας περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία των χρηστών για οποιοδήποτε άλλο , ουτε θα κοινοποιήσει ή τα μεταπωλήσει σε εταιρείες εμπορικούς ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων , μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στο “info@melachrinidis.gr”.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) «info@melachrinidis.gr» γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106613712 (Δευτέρα-Παρασκευη 9.00-14.00). Στη συνέχεια το δέμα θα πρεπει να παραδωθεί σε κατάστημα Speedex ή ACS και να αποσταλλεί στην έδρα του καταστήματος(Κλεισθενους 8, Γερακας).

Προϋποθέσεις επιστροφής :
1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα επικοινωνίας μαζί μας
3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
4. και να βρίσκεται στην κατάσταση που απεσταλθει απο τον αποστολεα, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:
i. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «Υποδήματα Μελαχροινίδης» σάς παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα.
ii. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .
Η επιστροφή του προϊόντος στις παραπανω περιπτωσεις είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, εφοσον αποδειχτει η υπαιτιοτητα και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το φυσικό μας κατάστημα στο 2106613712 (Δευτέρα-Παρασκεύη 9.00-14.00).


iii. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε, επικοινωνήστε μαζι μας απ’ευθείας στο 2106613712.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν ταιριάζει στο πόδι σας, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 5 ημερών μόνο κατόπιν συνεννόησης με το φυσικό μας κατάστημα στο 2106613712 (Δευτέρα-Παρασκεύη 9.00-14.00).Η αλλαγή του προΐόντος κοστιζει 3€ και μπορεί να γίνει μονο με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές.Εαν ο καταναλωτης για οποιοδηποτε λογο προτιμησει διαφορετική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικων ειναι αυτα που ορίζει η εκαστοτε μεταφορικη εταιρέια,τα εξοδα επιβαρυνουν εξολοκληρου τον ιδιο και σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γινεται δεκτη η επιστροφη απο το καταστημα.
Τα προϊόντα, τα οποία έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα «melachrinidis.gr» μπορούν να αλλαχθούν και στο φυσικό μας κατάστημα (Κλεισθένους 8, Γέρακας) πάντα κατόπιν συνεννόησης μαζι μας στο 2106613712 (Δευτέρα-Παρασκεύη 9.00-14.00) .Ουδεμία αλλαγή θα πραγματοποιείται εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση με το κατάστημα μας και εαν δεν υπάρξει πρωτότυπη απόδειξης αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).                                                     

iv. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

O καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων αξίας του προιόντος και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με courier που θα σας υποδείξει η εταιρεία μας και η χρεωση της επιστροφης ειναι 3€. Το ποσο αυτο γινεται καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμο Eurobank που σας υποδεικνει το καταστημα ή αφαιρουνται απο το συνολικό ποσό της υπαναχωρησης. Εαν ο καταναλωτης για οποιοδηποτε λογο προτιμησει διαφορετική εταιρεία, τα εξοδα επιβαρυνουν εξολοκληρου τον ιδιο. Τα προιόντα που επιστρέφονται δεν πρεπει να εχουν χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό χωρο(να εχουν πατηθει εξω απο τον χωρο του σπιτιού) καθως και ουτε να εχουν απο κατω οποιοδηποτε ειδους σκονης ή βρωμιάς. Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με οποιονδηποτε τροπο πληρωμης και αφορά μονο παραγγελίες που πραγματοποιούνται απο το ηλεκτρονικό καταστημα ή/και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Εαν η αγορά εχει γινει μεσω καρτας η επιστροφη χρηματων γινεται στην ιδια καρτα που πραγματοποιηθηκε η αγορα. Εαν εχει πραγματοποιηθει μεσω Paypal αντιστοιχα γινεται στον ιδιο λογαριασμο που εγινε η πληρωμη. Σε περιπτωση αντικαταβολης και καταθεσης σε τράπεζα, η επιστροφη γινεται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό ΕUROBANK που μας αναφερει ο καταναλωτης και ολοκληρωνεται εντός 14 (ημερολογιακων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των επιστρεφόμενων προϊόντων.Ωστόσο, το καταστημα μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν καθυστερήσει να λάβει τα προϊόντα ή την απόδειξη για την επιστροφή τους.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση η επιστροφη χρηματων πραγματοποιειται μόνο οταν επιστραφουν τα προιοντα στο καταστημα και μονο εφόσον αυτά ελεγθουν και είναι σε άριστη κατάσταση και σε κάτω απο καμία προϋπόθεση δε μπορεί να γινει διαφορετικά.  Η ευθύνη για την ορθοτητα των στοιχειων του λογαριασμού καταθέσεως του ποσού ανήκει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Τυχον λοιπές χρεωσεις και τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ολοκληρου τον πελάτη και ουδεμια ευθυνη φερει το καταστημα για το ποσό της χρέωσης, διότι αυτό ορίζεται απο την εκάστοτε τραπεζα .

Προϊόντα που ανήκουν στις ενότητες outlet, winter/summer sales καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους αλλαγών και επιστροφών εκτός εάν πρόκειται για ελλαττωματικά προϊόντα. Σε περιπτωση εκπτωτικών προιόντων δεν ειναι δυνατη η επιστροφη χρηματων , αλλά η παραχωρηση εκπτωτικού κωδικού με την αξία του προιόντος για μελλοντικές αγορές απο τον ίδιο πελάτη που πραγματοποίησε την αρχική αγορά. Το εκπτωτικό κουπόνι δε μεταβιβάζεται ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα.

Η υπαναχώρηση αφορά την αξία του προιόντος και δεν περιλαμβανει την υπηρεσία της αντικαταβολής και των μεταφορικών καθώς εχουν πραγματοποιηθεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1/2

Η προσφορά ισχύει μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διαστημα που ορίζεται απο το καταστημα και περιλαμβανει όλες τις νέες παραλαβές της εκάστοτε χρονικής περιόδου. Όλα τα αναφερόμενα σχέδια βρισκονται στον τομέα που ορίζει το καταστημα καθε φορά στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.melachrinidis.gr . Η συγκεκριμένη προωθητική ενεργεια δημιουργήθηκε για την περιοδο του Black FRiday 2022 (25/11/2022) έως της Cyber Monday (28/11/2022) και ισχύει αυστηρα και μόνο τότε.

Ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες. Το 2ο προϊόν ορίζεται ως αυτό με τη μικρότερη αρχική αξία. Με τη χρήση του κωδικού “BLACKMEL” το προϊον 1 κρατάει την έκπτωση-προσφορά που έχει οριστεί από το κατάστημα ενώ στο προϊόν 2 προστίθεται έκπτωση ούτως ώστε να φτάνει σε έκπτωση 50% από την αρχική του αξία. Αρχική αξία των προϊόντων ορίζεται ως η προτεινόμενη τιμή λιανικής που καθορίζει η εκάστοτε συνεργαζόμενη με το καταστημα “Μελαχροινιδής” εταιρεία (προμηθευτής). 

Για να επωφεληθεί ο πελάτης από την προσφορά απαραίτητη προυπόθεση είναι:

1)Να έχει στο καλάθι του τουλάχιστον 2 προιόντα από την οριζόμενη κατηγορία (New Arrivals-FW22/23)

2) Να πληκτρολογήσει τον κωδικο “BLACKMEL” στο ειδικό κουτι οριζόμενο ως κουπόνι κατα τη διαδικασία της παραγγελίας ή να αναφέρει την προσφορα στο τηλεφωνο 210663712 (σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας)

Το ηλεκτρονικό καταστημα “melachrinidis.gr” έχει το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς ειδοποίηση να αλλάξει τους όρους και τις προυποθέσεις του εφόσον εκεινοι δεν αντιτίθενται στους κανόνες που ορίζει η ΕΕ.

X